May 31, 2016

LA ZOO

Siitä lähtien kun syksyllä kävimme San Diego Zoossa, on vierailu Los Angeles Zoossa ollut myös mielessä.

LOS ANGELES ZOO

Vuonna 1966 avattu Los Angeles Zoo sijaitsee Griffithin puiston pohjoisosassa ja se on auki vuoden ympäri päivittäin (paitsi joulupäivänä) klo 10-17. Aikuisten sisäänpääsy maksaa $20 ja lasten $15.

Eläintarhassa käy vuosittain 1,5 miljoonaa vierasta ja se on Los Angelesin kaupungin omistama ja operoima. Eläintarha toimii yli 1 100 nisäkkään, linnun, sammakkoeläimen ja matelijan kotina. Siellä elävistä yli 250 lajista 29 on uhanalaisia. Puistossa on nähtävissä mm. kenguruita, koala-karhuja, tiikereitä, simpansseja, gorilloja, virtahepoja, seeproja, leijonia, kirahveja ja flamingoja. Omat suosikkini olivat ehdottomasti simpanssit ja kengurut.

Vaikka eläintarhan alueella on tarjolla useita erilaisia ravintoloita, ei ruoka siellä ollut kovinkaan erityistä. Joten jos pikaruokaratkaisut eivät kiinnosta, voi mukaan ottaa myös omia eväitä, joita voi nauttia erikseen määritellyillä piknik-alueilla.

LOS ANGELES ZOO


LOS ANGELES ZOO

LOS ANGELES ZOO

LOS ANGELES ZOO

LOS ANGELES ZOO

LOS ANGELES ZOO

LOS ANGELES ZOO

Los Angeles Zoo ei tietenkään vetänyt vertoja maailman kuululle San Diego Zoolle, mutta on ehdoton LA-nähtävyys lapsiperheille ja miksei myös lapsenmielisille aikuisillekin :)

xoxo
Hollywoodin ykkösakka

No comments:

Post a Comment