May 13, 2016

THE WIZARDING WORLD OF HARRY POTTER

Muutama viikko sitten vierailin jo toisen kerran Universal Studios Hollywoodissa. Syy vierailuun oli The Wizarding World of Harry Potter -teemamaa, joka avattiin puistoon huhtikuun alussa.

THE WIZARDING WORLD OF HARRY POTTER

The Wizarding World of Harry Potter -teemamaata on mainostettu täällä paljon, joten odotuksen olivat korkealla! Astuessamme sisään Tylyahon porteista, täytti katuja velhokaapuihin pukeutuneet kermakaljaa nauttivat ja taikasauvoja heiluttelevat aikuiset ja lapset. Tunnelma oli aivan kun olisimme astuneet suoraan Harry Potter -elokuvaan!

The Wizarding World of Harry Potter -teemamaassa pääsee tutustumaan Tylyahoon ja sen ravintoloihin ja kauppoihin, kuten mm. Kolmeen luudanvarteen (The Three Broomsticks), Sianpäähän (Hog's Head Pub), Hunajaherttuaan (HoneyDukes), Sekon pilailupuotiin (Zonko's Joke Shop), Velhovaatehtimo Hepeneeseen (Gladrags Wizardingwear), Ollivanders-taikasauvakauppaan sekä Tylypahkan linnaan ja juna-asemaan.

Kauppojen ja ravintoloiden lisäksi alueella on kaksi vuoristorataa. Tylypahkan linnan sisällä kulkeva 3D-vuoristorata, Harry Potter and The Forbidden Journey on selkeästi teemamaan pääkohde, mutta tarjoaa Flight of the Hippogriff -ulkoilmavuoristoratakin hienoja maisemia ja kovaa kyytiä.

The Wizarding World of Harry Potterissa kannattaa varautua jonoihin. Vaikka jonotusaika pimeässä kiitävään 3D-vuoristorataan saattaa olla jopa 90 minuuttia, on se ehdottomasti jonottamisen arvoinen! Jonottaa saa myös mm. Ollivandersin taikasauvakauppaan, Kolmeen luudanvarteen sekä Kermakaljakojuille. Nämäkin kaikki ehdottomasti jonottamisen arvoisia! Kermakalja maistui nimittäin niin hyvälle, että sen vuoksi puistossa vierailee uudemmankin kerran.

HOGSMEADE 

HOGWARTS EXPRESS

HONEY DUKES


OLLIVANDERS

OLLIVANDERS


OLLIVANDERS / HARRY'S WAND

HOGWARTS CASTLE

HOGWARTS CASTLE

BUTTERBEER

The Wizarding World of Harry Potter on ehdottomasti kokemisen arvoinen paikka. Ainakin tämä Harry Potter -fani oli aivan kermakaljapäissään! Harry Potter <3

xoxo
Hollywoodin ykkösakka

No comments:

Post a Comment