May 18, 2016

HOLLYWOOD & WALK OF FAME

Hollywood Walk of Fame on varmasti monien Losiin matkaavien Must See -listalla. Hollywood Boulevardia pitkin kulkevalla kävelykadulla on yli 2 500 tähteä, jotka on omistettu viihdeteollisuuden, kuten elokuva-, radio-, televisio- tai musiikkialan parissa työskenteleville henkilöille.

CHRISTINA AGUILERA

Walk of Fame rakennettiin vuonna 1958 ja vuonna 1960 sai se ensimmäisen nimikoidun tähtensä, joka oli Joanne Woodwardin tähti. Alkuperäiselle Walk of Famelle rakennettiin aluksi 2 500 tyhjää tähteä, joista 3/5 oli nimetty ensimmäisen 1,5 vuoden aikana. Tämän jälkeen kadun pätkälle on lisätty uusia tähtiä jatkuvasti.

Walk of Famen ympäristöstä löytyy myös Madame Tussauds -vahakabinetti, TCL Chinese Theatre -elokuvateatteri, jonka edessä on betonilaattoihin ikuistettuna monien legendaaristen Hollywood-tähtien jalan- ja kädenjäljet, Dolby Theatre, jossa Oscarit järjestetään, Ripley's Believe it or not, Hollywood Wax Museum sekä Hollywood & Highland -ulkoilmaostoskeskus, josta avautuu suora näkymä Hollywood-kyltille.

DESTINY'S CHILD

SAMUEL L JACKSON

LL COOL J

OSCARS

CHINESE THEATRE

WILL SMITH

EDDIE MURPHY

RIPLEY'S BELIEVE IT OR NOT

Vaikka alueella on päivästä ja vuorokauden ajasta riippumatta hirmuinen väentungos, ovat tähdet mielestäni näkemisen arvoiset. Alueelta löytyy myös monien turistikiertoajelujen pysäkkejä, joten täältä voi myös hypätä kaksikerroksisen bussin tai lava-auton kyytiin ja huristella pitkin kaupunkia.

xoxo
Hollywoodin ykkösakka

No comments:

Post a Comment