Dec 2, 2015

SAN DIEGO ZOO

40 hehtaarinen San Diego Zoo on 3 700 harvinaisen ja uhanalaisen eläimen koti. Eläintarhassa on edustettuna yhteensä 650 lajia ja alalajia sekä 700 000 eksoottista kasvia.

SAN DIEGO ZOO

SAN DIEGO ZOO

Jos eläintarhaan on suuntaamassa viikonloppuna, kannattaa mobiililiput ostaa netistä etukäteen. Näin säästää aikaa paikan päällä, sillä mobiililippujen kanssa pääsee ohittamaan lipunmyyntijonot ja kävelemään suoraan sisäänkäynnille. Eläintarhan alue on erittäin laaja, jonka vuoksi onkin suositeltavaa suunnitella etukäteen, mitkä alueet haluaa ehdottomasti käydä läpi. Sisäänkäynnin läheisyydestä lähtee Skyfari, ilmassa kulkeva raitiovaunu, joka kuljettaa vierailijoita puiston toiselle laidalle. Vaunun kyydistä pääsee ihailemaan puiston kaunista luontoa sekä San Diegon keskustan siluettia. Nonstoppina kulkevien vaunujen kyytiin voi hypätä sisäänkäynniltä tai puiston toisesta päästä. Me aloitimme vierailumme Skyfari-kyydillä, joka antoi hyvän kuvan puiston laajuudesta ja sen monipuolisesta luonnosta.

SAN DIEGO ZOO

SKYFARI / SAN DIEGO ZOO

SKYFARI / SAN DIEGO ZOO

San Diego Zoo on yksi maailman muutamista eläintarhoista, joissa asustaa erittäin uhanalaisia jättiläispandoja. Pandojen lisäksi Must See -listallamme olivat gorillat, flamingot, koalat, kengurut, jääkarhut, tiikerit sekä hyönteistalo. Olimme kuulleet, että jono jättiläispandojen luo olisi pitkä, mutta jos puistoon saapuu aamusta ja ajoittaa vierailun tähän rauhallisempaan ajankohtaan, välttyy jälleen suuremmalta jonottelulta.

SAN DIEGO ZOO

SAN DIEGO ZOO

SAN DIEGO ZOO

SAN DIEGO ZOO

SAN DIEGO ZOO

50 SHADES OF PINK 

50 SHADES OF PINK

Eläintarhassa saa helposti kulumaan koko päivän. Etukäteen suunniteltuna ehtii puiston kävellä sen 8 tunnin aukiolon aikana läpi pääpiirteissään. Tarjolla on myös 35 minuutin ohjattuja kiertoajeluita, joissa puistoon pääsee tutustumaan kaksi kerroksisen bussin kyydistä.

xoxo
Hollywoodin ykkösakka