May 10, 2016

THE NOW MASSAGE

Jokin aika sitten törmäsin Instagramissa mielenkiintoiseen hierontakonseptiin The Now Massageen. Paikka kuvailee itseään seuraavasti:

At The NOW we offer a moment. We are a new concept in how you experience massage. We offer a space to disconnect from the outside world and connect within, to nourish the body, mind and soul. We restore with touch. 

The Now:ssa on panostettu vahvasti tilan ulkonäköön ja siellä vallitsevaan rentouttavaan tunnelmaan, joka on aistittavissa jo ennen itse hierontatilaan siirtymistä.

THE NOW

The Now sijaitsee Beverly Boulevardilla West Hollywoodissa. Tarjolla on eri alueisiin keskittyviä tuoli- tai pöytähierontoja. Tuolihieronnat kestävät 25 minuuttia, kun taas pöytähieronnassa voi valita keston 25, 50 tai 80 minuutin väliltä. Hieronnan hinnoittelu perustuu sen kestoon: 25 minuttia maksaa $30, 50 minuuttia $60 ja 80 minuuttia $90.

Hieronta-ajan voi varata heidän nettisivuiltaan tai paikalle voi myös saapua ilman ajanvarausta. Itse onnistuin saamaan ajan tuolihierontaan ilman ajanvarausta. Valitsin THE FIX -hieronnan, jonka kuvaus on seuraava:  Benefits: Relieves Tension in the Head, Neck, Shoulders and Feet. Improves Circulation. Reduces Anxiety. Centers the Mind. Stimulates Immunity and Digestion. Feeling: Rested. Rejuvenated. At Ease. Ja voin todeta, että 25 minuutin jälkeen oli hyvin rauhallinen ja rentoutunut olo! Ensi kerralla taidankin varata hieman pidemmän session!

THE NOW

THE NOW

THE NOW

THE NOW

Ihastuin kovasti The Now:n konseptiin ja sisustukseen. Tuolihieronnassa istuttiin pehmeän taljan päällä nahkaisella nojatuolilla, kun taas pöytähieronnoille oli varattu kokonaan oma hämärä tilansa viereisestä huoneesta, jossa puhuminen oli kiellettyä.

Eli jos haluat nauttia pienestä rauhoittumishetkestä keskellä Losia, on The Now:n hieronta aivan ihana rentoutumishetki varsin edulliseen hintaan. Ja mikä parasta, he ovat myös avaamassa toista toimipistettä Santa Monicaan! #liveinthemoment

xoxo 
Hollywoodin ykkösakka

No comments:

Post a Comment