Jan 3, 2016

PARAMOUNT PICTURES

Paramount Pictures on ainoa Hollywoodissa edelleen toimiva suurempi elokuvastudio. Se aloitti toimintansa 10 hehtaarin alueella ja on vuosikymmenien aikana levittäytynyt jopa 26 hehtaarin alueelle Hollywoodin sydämeen.

PARAMOUNT PICTURES

Paramount Pictures järjestää päivittäin useita studiokierroksia. Kaksi tuntia kestävän kierroksen aikana alueella liikutaan oppaan johtamana golf-auton kyydissä. Studiokierros maksaa $55 ja liput tulee ostaa etukäteen netistä.

Kierroksen ehdottomia kohokohtia olivat Forest Gump -elokuvasta tutulla penkillä päivän paistattelu sekä edelleen kovassa kuvauskäytössä oleva New York Street, jonka alueelle on rakennettu New Yorkin kymmenen eri kaupunginosan julkisivut. Täältä löytyvät esimerkiksi Washington Square, Brooklyn ja Financial District. Kyseisenä päivänä New York Streetillä kuvattiin juuri CSI-sarjaa, jonka vuoksi alue oli suljettu vierailijoilta. Saimme kuitenkin hetken seurata kuvauksia sivusta ja voi kuinka viihdyttävää tämä olikaan! Sokerina pohjalla oli vielä vierailu Dr. Philin lavasteissa ja erityisesti pikainen vilkaisu hänen vaimonsa pikkuruiseen pukuhuoneeseen. Voin sanoa, että sieltä löytyi muutama hiuslakkapullo! :D

PARAMOUNT PICTURES

ON THE LOT

TITANIC

FOREST GUMP

TRANSFORMERS

PARAMOUNT PICTURES

NEW YORK STREET

PARAMOUNT PICTURES

Kaiken kaikkiaan parin tunnin kierros oli erittäin viihdyttävä ja informatiivinen. Sisällöltään se painoittui melko paljon menneisiin vuosikymmeniin. Tämä tosin on ymmärrettävää, sillä kyseessä on kuitenkin yksi Hollywoodin ikonisimmista studioista, jonka kulta-aika painottuu mm. näiden teosten aikaan: Psycho (1960), Breakfast at Tiffany's (1961), The Godfather Trilogy (1972-1990), Happy Days (1974-1984), Indiana Jones Series (1981-2008), Forrest Gump (1994), Titanic (1997) sekä Frasier (1993-2004). Kierros tarjosi ehdottomasti sen, mitä se lupasikin - katsauksen tunnetuimpien elokuvien ja sarjojen historiaan.

xoxo
Hollywoodin ykkösakka