Jan 20, 2016

PALM SPRINGS AERIAL TRAMWAY

Palm Springs Aerial Tramway on maailman suurin pyörivä ilmaraitiovaunu. Vaunun 12 minuuttia kestävä ajelu alkaa Coachella Valleyn pohjalta noin 800 metrin korkeudesta ja päättyy hyvin lähellä San Jacinto -vuoren huippua noin 2 600 metrin korkeuteen, josta avautuvat maisemat Coachella Valleyhin ja Palm Springsiin. Pyörivän vaunun ansiosta saa 360 asteen näkymän ympärillä olevista maisemista jo matkalla huipulle.

Palm Springs
AERIAL TRAMWAY

Kyyti huipulle maksaa $25 per hlö ja liput voi ostaa netistä tietylle ajankohdalle vähintään 24 tuntia etukäteen. Samanpäivän liput ostetaan paikan päältä. Suosittelen ehdottomasti ostamaan liput etukäteen, sillä varsinkin viikonloppuisin jono voi muodostua usean tunnin mittaiseksi. Meitä onnisti päästä huipulle ilman suurempaa jonottamista varhain sunnuntainaamuna, kun taas perjantaina ja lauantaina iltapäivällä jonot olivat neljän tunnin mittaiset.

Palm Springs
AERIAL TRAMWAY

Palm Springs
AERIAL TRAMWAY

Palm Springs
AERIAL TRAMWAY

Palm Springs
AERIAL TRAMWAY

Riippuen vuoden ajasta huipulla voi hiihtää, kävellä lumikengillä, laskea mäkeä, patikoida ja telttailla. Talviaikaan onkin hyvä muistaa pukeutua lämpimästä, sillä vuoren huipulla on huomattavasti viileämpää kuin laaksossa. Pieni viiden asteen pakkanen ei tuntunut nimittäin kovinkaan miellyttävältä verkkatakissa. Onneksi tällä kertaa meille riittikin vain näköalatasanteen maisemat ja kahvilan kuumat teet.

Palm Springs
PALM SPRINGS

Palm Springs
PALM SPRINGS

Palm Springs
ON TOP OF PALM SPRINGS

Palm Springs on oiva vaihtoehto viikonloppulomalla sen ollessa vain muutaman tunnin ajomatkan päässä Losista. Ilmaston puolesta paras aika vierailulle aavikkokaupungissa on alku- tai loppukesästä, jolloin on vielä lämmintä, mutta ei liian kuuma eikä kylmäkään.

xoxo
Hollywoodin ykkösakka