Jan 6, 2016

FYF FEST

Los Angelesissä järjestettiin elokuussa kahden päivän FYF Fest -festivaali. Se muistutti kovasti Flow-festivaalia sekä historiansa että puitteidensa puolesta. Joten mikä sen parempaa kuin viettää paikallista Flow-festivaalia viikko Helsingin Flow-festivaalin jälkeen.

FYF FEST

Ensimmäinen FYF Fest järjestettiin vuonna 2004 Echo Parkissa Los Angelesissä 18-vuotiaan Sean Carlsonin toimesta. Vuosien varrella festivaali on kasvanut huimasti ja elokuussa 2015, kun festivaali järjestettiin 12. kertaa, toimi sen areenana LA Sports Arena & Exposition Park Los Angelesin sydämessä. Festivaalin miljöö ruokarekkoineen ja viheralueineen toi vahvasti mieleen Helsingin Suvilahden.

Jos FYF Fest muistutti miljöönsä puolesta Flow-festivaalia, ei sen esiintyjäkaartikaan niin kaukana ollut. Viikonlopun aikana lavalle nousivat mm. Kanye West, Morrissey, Bloc Party, Jesus and Mary Chain, Belle & Sebastian, Solange ja The Drums.

Me kävimme festivaaleille valitettavasti vain lauantaina ja silloinkin saavuimme alueelle aika myöhään, joten ehdimme näkemään vain Bloc Partyn ja Kanye Westin keikat. Molemmat keikat olivat tosin täyttä hittitykitystä ja Kanyen keikalla vierailevana tähtenä oli yleisöstä kaksi biisiä laulanut Rihanna, joten voi ehkä sanoa, että kotiin lähdimme erittäin tyytyväisinä.

FYF FEST



FYF FEST

FYF FEST





FYF FEST

Jos satut siis olemaan Losissa elokuussa ja haluat kokea ainutlaatuisen musiikkielämyksen suurkaupungin keskustassa, suosittelen vierailua FYF Festillä.

xoxo
Hollywoodin ykkösakka