Dec 17, 2015

MALIBU PIER

Malibu, Etelä-Kalifornian Riviera, houkuttelee rannoilleen surffareita ympäri maailman. Malibun alue muodostuu kapeasta noin 34 kilometriä pitkästä kaistaleesta pitkin rannikkoa. Rannikon muoto ja sen useat huiput takaavat huikeat aallot, joilla voi ratsastaa jopa 300 metriä.

MALIBU SURFRIDER BEACH

Malibun historiallinen vuonna 1905 rakennettu maamerkki Malibu Pier sijaitsee Kalifornian surffikulttuurin sydämessä. Pieriltä voi ihastella rannikon upeita rantoja sekä rantataloja, joiden sisäänkäynnit laskeutuvat vaatimattomasti suoraan rantahiekkaan.

MALIBU SURFRIDER BEACH

MALIBU PIER

MALIBU PIER

MALIBU PIER

MALIBU PIER

Pierillä on matkamuistokauppa, josta voi ostaa vaikkapa kalastustarvikkeet ja siirtyä laiturin päähän kalaan sekä kaksi viihtyisää ravintolaa. Alkupään Malibu Farm -ravintola tarjoilee lounasta, brunssia ja illallista. Meren päädyn Malibu Farm Pier Cafe tarjoilee aamiaista, lounasta ja illallista. Pierillä käyntiin onkin luontevaa yhdistää vaikkapa rento brunssi aurinkovarjojen alla tai illallinen terassilla auringon laskiessa. Me kävimme Malibu Farmissa lounaalla ja voin vahvasti suositella heidän limonadejaan ja burgereitaan. 

MALIBU FARM RESTAURANT

MALIBU FARM RESTAURANT

MALIBU FARM RESTAURANT

Täällä miljöö ja maisemat ovat enemmän kuin kohdillaan!

xoxo
Hollywoodin ykkösakka