Dec 20, 2015

ANAHEIM DUCKS

Lokakuussa teimme viikonloppuretken Anaheimiin. Santa Monicasta on Anaheimiin noin 80 km ja matkaan menee ilman ruuhkaa noin tunti, ruuhkassa tuplasti enemmän. Reissun To Do -listalla olivat Anaheim Ducksien koti-ottelu Honda Centerissä sekä Disneyland Park. Olimme hankkineet liput Ducks VS Sharks -otteluun, joka oli viimeisiä Pre Season -otteluita ennen uuden kauden NHL-pelejä.

HONDA CENTER

Itse en ole kovinkaan aktiivinen jääkiekkopeleissä kävijä (tämä taisi olla elämäni toinen livenä todistettu ottelu), mutta täytyy sanoa että kokemus oli sen verran miellyttävä, että menen varmasti tilaisuuden tullessa uudelleenkin peliä paikan päälle seuraamaan.

Varmasti mieluisin tekijä ottelun aikana oli se, että ruoan ja juoman (myös alkoholin) sai viedä katsomoon. Honda Centerin ravintolavalikoima oli ihan kattava ja pizza ainakin hintaansa nähden maittavaa. Juomista tarjolla oli perinteistä hanaolutta, viiniä, virvoitusjuomia sekä drinkkejä. Viini tarjoiltiin hieman vitsikkäistä pissapurkkia muistuttavista muovikupeista, mutta esimerkiksi margaritan sai trendikkäässä lasipurkissa.

HONDA CENTER

HONDA CENTER

HONDA CENTER

HONDA CENTER

Ottelun aikana yllätti, miten vahvasti yleisö oli mukana pelissä. Kotijoukkue toivotettiin tervetulleeksi kovaäänisin hurrauksin, kun taas vastustajalle buuattiin jatkuvasti. Myös kotijoukkueen tehdessä maaleja nousi yleisö seisomaan ja vierustoverien kanssa paiskittiin yläfemmoja, vaikka tuttuja ei entuudesta oltukaan. Peliin toi pientä lisäjännitystä myös pelaajien väliset nyrkkitappelut, jotka saivat koko areenan välittömästi nousemaan ylös penkeistään hurraten. Hienoa oli myös huomata, kuinka paljon yleisössä vilisi Teemu Selänteen fanipaitoja sekä tietysti hallin kattoon nostettu Teemun 8-paita. Otteluilta oli ikimuistoinen ja äärimmäisen hauska kokemus. Suosittelen vahvasti muillekin jääkiekkikeltanokille. Jos ei jääkiekko kiinnosta, niin aina voi keskittyä drinkkien nauttimiseen.

HONDA CENTER



TEEMU SELÄNNE #8

Anaheimin reissulla yövyimme Sheraton Park Hotellissa, joka sijaitsi noin neljän kilometrin päässä Honda Centeriltä. Matka hotellilta areenalle ja takaisin taittui näppärästä Uberilla. Hotellin sijainti vain vajaan kilometrin päässä Disneylandistä vaikutti majoituksen valintaan. Sunnuntaina jätimme auton samaan hintaan hotellin parkkiin suunnatessamme viettämään päivää maailman onnellisimpaan paikkaan - Disneylandiin.

SHERATON PARK HOTEL

xoxo
Hollywoodin ykkösakka