Jul 26, 2016

TEMESCAL CANYON HIKE

Santa Monica Mountains kätkee vuorilleen useita lenkkeilyreittejä. Rannikon maisemia pääsee ihailemaan esimerkiksi Temescal Canyon Parkin huipulta.

TEMESCAL CANYON PARK
Temescal Canyon Park sijaitsee Santa Monican pohjoispuolella, Pacific Palisadessa. Puistossa on useita lenkkeilyreittejä, mutta suosituimmat ovat varmasti puiston juurelta nousevat Temescal Canyon Trail ja Temescal Ridge Trail. Koska nämä kapeat polut kohtaavat kanjonin huipulla, voi halutessaan nousta ylös toista ja laskeutua alas toista reittiä. Kanjonin huipulla sijaitsee myös pääkallio muistuttava iso Skull Rock -kivi, jonka huipulle voi kiivetä ihailemaan maisemia.

Me nousimme kanjonin huipulle Temescal Canyon Trailiä pitkin aina Skull Rockille saakka ja laskeuduimme rinnettä alas Temescal Ridge Trailiä pitkin. Reitin pituudeksi tuli yhteensä noin 8 km ja nousua 300 metriä. Reitti soveltuu jyrkkien nousujensa ja laskujensa puolesta erinomaisesti kunnon tehotreeniksi, mutta kyllä reitin varrella pääsee maisemiakin ihastelemaan, siellä kanjonin huipulta avautuu upea näkymä Santa Monican ja Malibun ylle.

TEMESCAL CANYON PARK

TEMESCAL CANYON PARK / MALIBU

SKULL ROCK

TEMESCAL CANYON PARK

TEMESCAL CANYON PARK

TEMESCAL CANYON PARK / SANTA MONICA

SANTA MONICA <3

xoxo
Hollywoodin ykkösakka

No comments:

Post a Comment