Jul 5, 2016

ABBOT KINNEY 1ST FRIDAYS

Tunnettu ostos- ja ravintolakatu, Abbot Kinney Boulevard, sijaitsee Venicessä. Kadulta löytyy paikallisten ja kansainvälisten merkkien pikkuputiikkeja ja trendikkäitä ravintoloita. Täällä voi tutustua aiemmin suosittelemiini Venicen ravintoloihin.

ABBOT KINNEY BOULEVARD

Jokaisen kuun ensimmäisenä perjantaina järjestetään Abbot Kinney Boulevardilla ruokarekkatapahtuma: Abbot Kinney 1st Fridays, jolloin kadun varret täyttyvät ruokarekoista, livemusiikista ja katufestaritunnelmasta.

Paikalla on kymmeniä ruokarekkoja, joiden valikoima vaihtelee hodareista meksikolaiseen jäätelöön. Tapahtuma järjestetään klo 18-22 ja se rajoittuu Abbot Kinney Boulevardille San Juan Avenuen ja Palms Boulevardin väliin. Abbot Kinney Boulevardin ja Palms Boulevardin kulmassa sijaitsevalla parkkipaikalla on myös paljon ruokarekkoja, joista osa on avoinna jopa klo 23 saakka.

Itse päädyin pitkän harkinnan jälkeen maistamaan Dogtown Dogsin California Dogia. Tarjolla oli myös mm. tacoja, burritoja, falafeleja, lobster rollia, sushia ja poke bowleja.

ABBOT KINNEY 1ST FRIDAYS

ABBOT KINNEY 1ST FRIDAYS

ABBOT KINNEY BOULEVARD

ABBOT KINNEY 1ST FRIDAYS

ABBOT KINNEY 1ST FRIDAY'S

DOGTOWN DOGS 

CALIFORNIA DOG

Kesäkuun ensimmäisen perjantain sumuisesta säästä huolimatta paikalla oli kymmeniä ruokarekkoja ja satoja herkuttelijoita. Erinomainen tapahtuma!

xoxo
Hollywoodin ykkösakka

No comments:

Post a Comment