Jun 17, 2016

SAN DIEGO EAT & SLEEP

Muutama viikonloppu sitten kävimme jo toistamiseen San Diegossa (täältä voit katsoa viime reissun kulkua). San Diegoon ajaa Santa Monicasta ruuhkasta riippuen noin kolme tuntia, joten se soveltuu erinomaisesti myös yhden yön reissukohteeksi.

SAN DIEGO

Me yövyimme San Diegon keskustassa Courtyard by Marriott -hotellissa. Vaikka kyseessä on kolmen tähden hotelli, oli se mielestäni ehdottomasti parempaa tasoa kuin Courtyard by Marriott -hotellit yleensä ovat. Hotelli toimii 1920-luvun pankkirakennuksessa ja sijaitsee tunnetulla Gaslamp Districtillä.

SAN DIEGO DOWNTOWN

COURTYARD BY MARRIOTT

Viikonlopun agendana oli oikeastaan vaan hyvää ruokaa ja rentoutumista. Lounasta söimme hotellia vastapäätä juuri avatussa italialaisessa Biga-ravintolassa, joka osoittautui erinomaiseksi ja varsin edulliseksi lounas/brunssiravintolaksi (iso lasillinen mimosaa maksoi vain $4!). Lounaan jälkeen suuntasimme Little Italyn suuntaan, jossa nautimme iltapäiväteet ja -kakut Extraordinary Desserts -kahvilassa. Illallista söimme East Villageen juuri avatussa italialaisessa Salvucci's-ravintolassa. Heidän pastansa oli erinomaista! Sunnuntaiaamuna kävimme aamiaisella kovasti kehutussa diner-henkisessä Cafe 222 -aamiaisravintolassa (suosittelen testaamaan Peanut Butter & Banana Stuffed French Toastit tai Strawberry Shortcake Wafflelit).

BIGA

EXTRAORDINARY DESSERTS

SALVUCCI'S

CAFE 222

SEAPORT VILLAGE SAN DIEGO

Viikonloppu piti sisällään paljon hyvää ruokaa ja kauniita maisemia - San Diego näytti meille jälleen parhaat puolensa!

xoxo
Hollywoodin ykkösakka

No comments:

Post a Comment