Jun 10, 2016

ECHO PARK LAKE

Echo Park on noin 43 000 asukkaan naapurusto Central LA:ssa, Downtownista pohjoiseen. Lyhyen matkan päästä löytyvät myös trendikkäät asuinalueet, kuten Silver Lake ja Los Feliz.

ECHO PARK LAKE

Echo Parkin keskellä sijaitsee Echo Park Lake, joka on alueen asukkaiden suosiossa niin piknik- kuin lenkkeilypaikkanakin. Tekojärven ympäri kulkeva 1,3 km kävelytie on suosittu lenkkeilyreitti. Järven rannalta voi vuokrata myös polkuveneen $10/hlö hintaan, jonka kyydistä voi ihailla Downtownin kaunista siluettia, järven lootuskukkia sekä vedessä uiskentelevia joutsenia ja hanhia. Mikä erinomainen paikka leppoisan sunnuntaipäivän viettoon!

ECHO PARK LAKE 

ECHO PARK LAKE

ECHO PARK LAKE

ECHO PARK LAKE

ECHO PARK LAKE

Lyhyen ajomatkan päässä Echo Parkista sijatsee trendikäs Silver Lake, johon voi mukavan sunnuntaikävelyn päätteeksi suunnata vaikkapa lounaalle. Me päätimme testaja hummerileivistään tunnettua Knuckle and Claw:ta Sunset Boulevardilla (he ovat juuri avanneet ravintolan myös Santa Monican Main Streetille). Ravintola lennättää elävät hummerit päivittäin Mainistä Losiin, joten tavara on taatusti tuoretta! Suosittelen kokeilemaan The Main Event -menua kahdelle, jossa pääsee maistamaan Lobster Rollia, Blue Crab Rollia sekä Shrimp Rollia. Myös Main Lobster Knuckle Sandwich cheddar-juustolla oli aikamoinen makuelämys :D

KNUCKLE AND CLAW 

KNUCKLE AND CLAW
The world is your lobster, no oyster! :D

xoxo
Hollywoodin ykkösakka

No comments:

Post a Comment