Apr 25, 2016

WEST HOLLYWOOD

Yksi monista lempialueistani Losissa on West Hollywood. Tänne on mukava suunnata viikonloppuisin ostoksille, brunssille tai dinnerille. Alueelta löytyy useampia ostos- ja ravintolakeskittymiä, kuten mm. Beverly Center, La Cienega Boulevard, Melrose Avenue, Fairfax Avenue, The Grove, West 3rd Street sekä La Brea Avenue. Alueiden välimatkat eivät ole älyttömän pitkiä, joten kaupunkikierros onnistuu myös kävellen.

LA CIENEGA BOULEVARD

Viikonlopun ostoskierroksen voi aloittaa vaikkapa Beverly Center -ostoskeskuksesta, joka sijaitsee La Cienega Boulevardin varrella. Valtavan ostoskeskuksen valikoimasta löytyy niin luksus- kuin ketjuliikkeitäkin.

Täältä matka voi jatkua La Cienega Boulevardia pitkin Melrose Avenuelle, josta löytyy monia huippumuotiliikkeitä, pienempiä putiikkeja sekä ravintoloita. Ehdottomat pysähdyspaikat ovat Paul Smith -liikkeen vaaleanpunainen seinä sekä Cisco Home -sisustusliikkeen Made in LA -seinä. Nämä kaksi maamerkkiä ovat varmasti yksiä Losin instagrammatuimmista seinistä. #selfietime

MELROSE AVENUE

PAUL SMITH  PINK WALL / MELROSE AVENUE

MADE IN LA WALL / MELROSE AVENUE

Melrose Avenuelta voi suunnata The Grove -ulkoilmaostoskeskukselle Fairfax Avenueta pitkin, jonka varrelta löytyy mm. pikkuputiikkeja ja ravintoloita. West Hollywood -kierroksen voi päättää vielä illalliseen jossakin West 3rd Streetin monista herkullisista ravintoloista.

Aiemmin antamiini West Hollywoodin ravintolavinkkeihin voit tutustua täällä.

SNEAKER STORE / FAIRFAX AVENUE

THE GROVE

#shoptilyoudrop

xoxo
Hollywoodin ykkösakka

No comments:

Post a Comment