Apr 21, 2016

LITTLE TOKYO

Los Angelesin Downtownin pohjoisosassa sijaitsee Little Tokyo, joka on yksi Kalifornian kolmesta jäljellä olevasta Japantownista.

JAPANESE VILLAGE PLAZA

Little Tokyo perustettiin 1900-luvun alkupuolella ja alueella asuu nykyisin noin 30 000 japanilais-amerikkalaista. Alueen keskus, Japanese Village Plaza, sijaitsee 1st ja 2nd Streetin välissä ja sen ympäristöstä löytyy nuudeli-, sushi- ja bbq-ravintoloita sekä kauppoja, joista voi ostaa mm. japanilaisia elintarvikkeita (Umeshu!) ja kauneustuotteita. Löysimme me itsemme myös Hello Kitty -kaupasta ihailemasta upeita meikkipusseja ja aamutossuja.

JAPANESE VILLAGE PLAZA 

LITTLE TOKYO

LITTLE TOKYO

LITTLE TOKYO

Little Tokyosta löytyy myös piilotettu helmi vain korttelin päästä Japanese Village Plazasta. Japanese American Cultural & Community Centerin sisäpihalla sijaitsee upea James Irvine Japanese Garden -puutarha, joka on avoinna yleisölle vuoden ympäri ilman sisäänpääsymaksua. Puutarhaan kuljetaan kulttuurikeskuksen vastaanoton kautta.

Puutarha ei ole kovin suuri, mutta todella kaunis ja rauhallinen paikka keskellä suurkaupungin hälinää. Tänne voi tulla ihastelemaan kauniita kasveja tai vaikkapa lukemaan kirjaa. Omia eväitä puutarhaan ei valitettavasti saa viedä.

JAMES IRVINE JAPANESE GARDEN

JAMES IRVINE JAPANESE GARDEN

JAMES IRVINE JAPANESE GARDEN

Eli jos suuntana on Downtown, kannattaa vierailuun ehdottomasti yhdistää esimerkiksi lounas Little Tokyossa tai zen-hetki James Irvinen -puutarhassa.

Current mood #lostintranslation

xoxo
Hollywoodin ykkösakka

No comments:

Post a Comment