Apr 10, 2016

STAPLES CENTER KINGS VS DUCKS

Muutama viikonloppu sitten kävimme extempore katsomassa LA Kingsien ja Anaheim Ducksien jääkiekko-ottelua Downtownissa sijaitsevassa Staples Centerissä.

STAPLES CENTER

Monitoimihallina tunnettu vuonna 1999 avattu Staples Center toimii NBA:ssa pelaavien Los Angeles Clippersin ja Los Angeles Lakersin sekä NHL-joukkue Los Angeles Kingsin kotihallina. 20 000 paikkaisessa hallissa järjestetään myös paljon konsertteja, kuten muutama viikko sitten Justin Bieber esiintyi areenalla kolmena iltana. Hauskoja yksityiskohtia olivat myös hallin edustalla olevat jääkiekkoilija Wayne Gretzkyn ja koripalloilija Magic Johnsonin patsaat.

Staples Centerin läheisyydessä on paljon ravintoloita, joten jos haluaa syödä muutakin kuin pizzaa, hampurilaisia tai nachoja pelin aikana, voi ruokailun ajoittaa myös peliä ennen. Me kävimme muutaman korttelin päässä Faith & Flower -ravintolassa brunssilla ennen klo 13 alkanutta peliä.

Koska kyseessä oli Ducksien vierasottelu, oli suurin osa katsojista tietysti LA Kingsien kannattajia. Tämä oli meille Ducks-faneille ensimmäinen kerta vierasottelussa, joka tuli kyllä erittäin selväksi koko areenan huutaessa jatkuvasti "Go Kings" sekä "Ducks suck". Vierasjoukkueen maaleja buuattiin erittäin kovaäänisesti, eikä vierasjoukkueen kannatushuutoja yleisöstä kuulunut.

STAPLES CENTER

KINGS VS DUCKS
KINGS VS DUCKS

STAPLES CENTER

KINGS VS DUCKS

Koska ostimme liput otteluun vain muutama tunti ennen peliä, olivat ne hyvässä alennuksessa. Suosittelenkin myös reissussa olevalle tälläistä extempore-lähtöä otteluun. Liput voi maksaa kätevästi netissä ja ne tulee tulostaa mukaan otteluun. Ensi kerralla tosin taidamme kuitenkin suunnata Honda Centeriin Anaheimiin, jossa voimme ylpeinä tuulettaa oman jengimme puolesta, ilman pelkoa mustasta silmästä. #letsgoducks

xoxo
Hollywoodin ykkösakka

No comments:

Post a Comment