Mar 5, 2016

NATURAL HISTORY MUSEUM

Syksyn ja kevään aikana olemme vierailleen useammassa museossa Los Angelesissa. Kaupungin museovalikoiman monipuolisuus on yllättänyt positiivisesti. On taidetta ja historiaa.

NATURAL HISTORY MUSEUM
Jokaisen dinofanin tulee ehdottomasti vierailla Natural History Museumissa. Museossa pääsee tutustumaan mm. dinosaurusten historiaan ja näkemään monien eri lajien luurankoja oikeassa koossa. Museo on avoinna vuoden jokaisena päivänä, muutamia pyhiä kuluunottamatta ja sisäänpääsy on vain $12. Jos haluaa vierailla perusnäyttelyn lisäksi myös vaihtuvassa näyttelyssä, on lipun hinta $22. Tällä hetkellä vaihtuva näyttely on Mummies: New Secrets from the Tombs, jossa pääsee tutustumaan Perun ja Egyptin muinaisiin kulttuureihin sekä muumioitumisen saloihin nykyteknologian avulla. 

Perusnäyttelyn ja vaihtuvien näyttelyiden lisäksi museossa on myös Butterfly Pavilion sekä Spider Pavilion. Näissä vain osan vuodesta avoinna olevissa näyttelyissä pääsee tutustumaan perhosiin ja hämähäkkeihin hieman lähemmin. Huhtikuun puolivälistä syyskuun alkuun pääsee kokemaan miltä tuntuu olla satojen siipiään räpyttelevien perhosten ympäröimänä. Hämähäkkejä pääsee taas tapaamaan lähietäisyydeltä syyskuun puolivälistä marraskuun alkuun saakka.


NATURAL HISTORY MUSEUM

NATURAL HISTORY MUSEUM

NATURAL HISTORY MUSEUM

NATURAL HISTORY MUSEUM

Museo ja varsinkin sen dinosaurus-osio tarjosivat paljon mielenkiintoista tietoa. Ensi kerralla suuntaamme museoon ehdottomasti Butterfly Pavilion ollessa avoinna, sillä perhoshuone on varmasti kokemisen arvoinen!

xoxo
Hollywoodin ykkösakka