Mar 2, 2016

BEVERLY HILLS

Minulle Beverly Hills tuo mieleen 90-luvun klassikot, kuten Beverly Hills 90210 -sarjan sekä Pretty Woman -elokuvan ja erityisesti kohtauksen, jossa Julia Roberts käy ostoksilla kuuluisalla Rodeo Drivella. "Big mistake. Big. Huge."

BEVERLY HILLS

Rodeo Drive on varmasti yksi Beverly Hillsin tunnetuimmista nähtävyyksistä. Tällä kolmen korttelin kadunpätkällä on kymmenien luksusmerkkien liikkeitä vieri vieren: Chanel, Dior, Celine, Fendi, Gucci, Louis Vuitton, Miu Miu, Prada - lista jatkuu loputtomiin. Täällä urheiluautot kiertelevät kortteleita ja turistit ottavat selfieitä liikkeiden edustoilla.

RODEO DRIVE

RODEO DRIVE

PRETTY WOMAN AT RODEO DRIVE

Beverly Hillsissä on tosin muutakin nähtävää ja tehtävää Rodeo Driven ja ostosten teon lisäksi. Pieni päiväkävely tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kauniiden naaapurustojen ja talojen spottailulle. Beverly Gardens Parkin ruusupensaat sekä Berverly Hills -kyltti ovat myös näkemisen arvoiset varsinkin kesäaikaan.

BEVERLY HILLS

BEVERLY CANON GARDENS

Päiväkävelyn päätteeksi voi suunnata lounaalle vaikkapa julkkistenkin suosimaan Bouchon Bistroon tai Urth Caffeseen ja jälkiruoalle vaikkapa Sprinkles Cupcakesiin. Kuppikakkukahvilan ulkoseinästä löytyy muuten myös Cupcake-automaatti, jonka avulla voi herkkuhimoja tyydyttää mihin vuorokauden aikaan tahansa. Erittäin kekseliästä!

URTH CAFFE

SPRINKLES CUPCAKES

SPRINKLES CUPCAKES

Vaikka Beverly Hillsillä onkin hieman kiiltokuvamainen maine, soveltuu se kuitenkin erinomaisesti rennommankin lauantai- tai sunnuntaipäivä viettoon. "Pretty woman, walking down the street / Pretty woman, the kind I like to meet / Pretty woman".

xoxo
Hollywoodin ykkösakka