Aug 21, 2016

FINE DINING BEVERLY HILLS

Vaikka Losista ei nykyisin löydykään yhtään Michelin-tähdellä varustettua ravintolaa (vuoden 2009 jälkeen Losiin ei ole jaettu tähtiä), on kaupungissa monia erinomaisia tähtiehdokkaita! Monilla Michelin- ja julkkiskokeilla on Losissa ravintoloita, jotka tasonsa ja ruokansa puolesta tähden ansaitsisivat. Tässä kaksi fine dining -suositusta Beverly Hillsin suunnalle.

Bazaar by Jose Andres -ravintola toimii SLS Beverly Hills -hotellin yhteydessä. Ravintola on yksi James Beard -palkinnon voittaneen julkkiskokki Jose Andresin useista ravintoloista. Ravintola yhdistelee perinteisiä espanjalaisia makuja modernin ruoanlaiton tekniikoihin leikkisissä, mutta fiineissä annoksissa. Erityisesti maistamisen arvoisia ovat mm. molekyyligastronomiaa soveltavat Not Your everyday Caprese, Cotton Candy Foie Gras ja Olives Ferran Adria -annokset. Ravintolassa tarkoituksena on valita pitkältä listalta useampi annos jaettavaksi. Illallisen kruunaa siirtyminen jälkiruokabaarin puolelle, jossa voi ennen tilausta käydä ihailemassa upeita esillä olevia leivoksia. Erittäin vahva suositus sekä ruoan että palvelun suhteen!

BAZAAR BY JOSE ANDRES / NOT YOUR EVERYDAY CAPRESE

BAZAAR BY JOSE ANDRES / HOKKAIDO SCALLOP CEVICHE

BAZAAR BY JOSE ANDRES / ASPARAGUS RICE

BAZAAR BY JOSE ANDRES / COTTON CANDY  FOIE GRAS

BAZAAR BY JOSE ANDRES / CREME BRULEE MOUSSE CAKE

Toinen Beverly Hillsissä sijaitseva kokemisen arvoinen ravintola on Beverly Canon Gardensin kupeessa oleva Michelin-kokki Thomas Kellerin ranskalainen Bouchon-bistro, joka tarjoilee vaihtuvalla listallaan kauden parhaita raaka-aineita. Tässä monissa elokuvissa ja sarjoissakin esiintyneessä ravintolassa on tarjolla brunssia, lounasta ja illallista sekä raw bar, josta saa ostereita ja muita merenherkkuja. Ravintolan lisäksi katutasossa toimii myös leipomo, josta voi ostaa ranskalaisia herkkuja kotiinviemisiksi.

BOUCHON BISTRO

BOUCHON BISTRO

BOUCHON BISTRO

Bon appetit!

xoxo
Hollywoodin ykkösakka

No comments:

Post a Comment