Oct 4, 2016

LOS ANGELES FAVOURITES PART 3

Jakaessa vinkkejä Los Angelesiin ei voi olla mainitsematta The Grove -ulkoilmaostoskeskusta, Griffithin Observatoriota tai Runyon Canyonia. Näissä kaikissa vierailimme vuoden aikana monen monta kertaa.

Täältä voit lukea LA Favourites Part 1 - ja Part 2 -kirjoitukset.

The Grove

Tämä West Hollywoodissa sijaitseva erittäin suosittu ulkoilmaostoskeskus pitää sisällään kauppoja, ravintoloita, elokuvateatterin sekä Losin vanhimman Farmers Marketin. The Grove on suosittu ajanviettokohde niin lapsiperheille kuin kokeneille shoppailijoillekin. Viikonloppuisin alue täyttyy erilaisista tapahtumista yleisöjoogasta konsertteihin.

Täältä voit lukea aiemmat tipsit & tricksit The Grove -ostoskeskukselle.

The Grove
THE GROVE

The Grove Farmers Market
FARMERS MARKET

LACMA

Los Angeles County Museum of Art tarjoilee erittäin kattavan valikoiman mm. japanilaista, kiinalaista, korealaista, amerikkalaista, latinalaisamerikkalaista ja eurooppalaista taidetta. Kuuden rakennuksen museokokonaisuuden läpikäyntiin on hyvä varata aikaa vaikkapa koko päivä.

Täältä voit lukea aiemmat tipsit & tricksit LACMA-museoon.

LACMA
LACMA

Ink

Yksi Los Angelesin lempiravintoloistamme on Melrose Avenuella West Hollywoodissa sijaitseva Michael Voltaggion (Top Chef 6. kauden voittaja) Ink-ravintola. Ravintolan kaikki annokset on tarkoitettu koko pöytäseurueen jaettavaksi, eikä listalla ole erikseen eritelty alku- ja pääruokia. Erinomainen palvelu ja upeat annokset ovat tehneet ravintolasta erittäin suositun.

Täältä voit lukea aiemmat tipsit & tricksit Ink-ravintolaan.

INK
INK

INK
INK

Griffith Observatory

Varmasti suosituin paikka Losin maisemien ihailuun on Griffithin Observatory. Observatoriosta avautuu upeat maisemat niin rannikon kuin Downtowninkin suuntaan. Tänne kannattaa suunnata auringonlaskun aikaan, jolloin pääsee illan pimetessä ihailemaan myös enkelten kaupungin sykkivää valomerta. Ilmaisen pysäköinnin ja sisäänpääsyn vuoksi Observatorio on erittäin suosittu varsinkin viikonloppuisin ja kesäsesonkina.

Täältä voit lukea aiemmat tipsit & tricksit Griffith Observatoryyn.


Griffith Observatory
GRIFFITH OBSERVATORY

Griffith Observatory
GRIFFITH OBSERVATORY

Universal Studios Hollywood

Universal Studios on ihana sekoitus teemapuistoa ja huvipuistoa. Vaikka perinteinen Studio Tour on jokaisen leffafriikin Must See -juttu, eivät elokuvateemaiset ajelutkaan toiseksi jää! Omia suosikkejani ovat The Simpsons- ja Jurassic Park Ride sekä keväällä 2016 avattu The Wizarding World of Harry Potter -teemamaa.

Täältä voit lukea aiemmat tipsit & tricksit Universal Studioseille.

Universal Studios
UNIVERSAL STUDIOS

Universal Studios
UNIVERSAL STUDIOS

Runyon Canyon

Santa Monica Mountains kätkee vuorilleen satoja kanjoneita ja lenkkeilyreittejä, joista varmasti tunnetuin ja suosituin on Runyon Canyon. Tämä monien leffatähtienkin suosiossa oleva lenkkeilyreitti tarjoaa erinomaista hikiliikuntaa sekä upeat näkymät kaupungin ylle.

Täältä voit lukea aiemmat tipsit & tricksit Runyon Canyonille.


Runyon Canyon
RUNYON CANYON

Hollywoodin ykkösakka Runyon Canyon
RUNYON CANYON

LA favourites to be continued..

xoxo
Hollywoodin ykkösakka

No comments:

Post a Comment