Feb 14, 2016

FRANKLIN CANYON

Losissa on useita kanjoneita, joissa upeita maisemia voi ihastella pienen lenkin parissa. Franklin Canyon sijaitsee Beverly Hillsin ja San Fernando Valley välissä, aika Losin ytimessä. Franklin Canyonin puisto on huomattavasti suurempi kuin sen läheisyydessä sijaitseva varmasti Losin yksi tunnetuin kanjoni, Runyon Canyon.

FRANKLIN CANYON

Franklin Canyonin puistossa on yli 8 kilometrin verran patikointireittejä. Me päädyimme valitsemaan Hastain Trailin, jonka noin 5 km reitti alkaa Lake Driven puolivälistä kanjonin juuresta. Lake Drivellä on ilmainen parkkipaikka, johon auton saa kätevä parkkiin reippailun ajaksi. Parkkipaikan läheisyydessä on myös piknik-alueita sekä wc. Hastain Trail on tasaista nousua kanjonin huipulle, josta avautuvat upeat näkymät Franklin Canyonin puistoon, West Hollywoodiin sekä kirkkaana päivänä jopa Tyynellemerelle saakka.

FRANKLIN CANYON

FRANKLIN CANYON

HOLLYWOODIN YKKÖSAKKA

FRANKLIN CANYON

FRANKLIN CANYON

Franklin Canyon ei ole läheskään yhtä suosittu kuin Runyon Canyon, eli jos etsit rauhallisempaa reippailuympäristöä upeilla maisemilla, suosittelen ehdottomasti Franklin Canyonia.

xoxo
Hollywoodin ykkösakka